Πολιτική Απορρήτου

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ

Η επιχείρησή μας, σέβεται το προσωπικό απόρρητο κάθε χρήστη της ιστοσελίδας. Η παρούσα αναφέρει συνοπτικά τις πληροφορίες, που μπορεί να συγκεντρώσει ο «www.kitandkin.gr» και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να τις χρησιμοποιήσει, καθώς επίσης πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες ο χρήστης της ιστοσελίδας πρέπει να προβεί αν δεν επιθυμεί τη συλλογή ή περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών κατά την επίσκεψή του στην ιστοσελίδα.

Οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια, από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το «www.kitandkin.gr» με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της, προκειμένου οι χρήστες της να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει ο «www.kitandkin.gr» μέσω της ιστοσελίδας της, έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την επιχείρηση. Ο «www.kitandkin.gr» δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα www.kitandkin.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες, που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων, από την ανωτέρω ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από τον «www.kitandkin.gr» και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας, στην παραπάνω ιστοσελίδα.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου και της ελληνικής νομοθεσίας, όπως έχουν συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Οι παρόντες όροι, διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη, του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί την παραπάνω ιστοσελίδα.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Ο «www.kitandkin.gr» σχεδίασε την ιστοσελίδα της έτσι, ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα, μόνο στη περίπτωση που θέλουν να προβούν σε κάποια παραγγελία ή να εγγραφούν στο newsletter.

Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη, κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα, μόνο όταν ο ίδιος τα παραχωρήσει οικειοθελώς, θα συνεπάγεται τη συναίνεσή του στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων, βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης, ωστόσο, θα καλείται περαιτέρω ειδικώς και ρητώς να δώσει τη συναίνεσή του προς τούτο, αποδεχόμενος την παρούσα, πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του. Ειδικότερα, ο χρήστης θα αποδέχεται και θα συναινεί όπως η εταιρία, υπό τους όρους των διατάξεων του Ν. 2472/1997 ως έχει τροποποιηθεί με το Ν. 3471/2006 και του κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, θα διατηρεί σε αρχείο τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη που θα συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας, με σκοπό την πρόσβαση του χρήστη στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές εφαρμογές, την εξυπηρέτηση του, την υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ του χρήστη και της «www.kitandkin.gr» , συναλλακτικής σχέσης, καθώς επίσης για γενικότερους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της «www.kitandkin.gr» κατόπιν ειδικής προς τούτο συγκατάθεσης του χρήστη.

Επιπλέον ο χρήστης θα δίδει ρητώς τη συγκατάθεσή του προς την «www.kitandkin.gr» να του αποστέλλει με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημέρωση για προϊόντα, εκτός και αν επιλέξει ρητά τη μη λήψη ενημερώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης δύναται οποτεδήποτε επιθυμεί να αντιταχθεί στην χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του για την ενημέρωση νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ο χρήστης, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, θα διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης, ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»), περιορισμού ή φορητότητας των Προσωπικών του Δεδομένων βάσει των άρθρων 16 έως 20 του κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Για την ενάσκηση των δικαιωμάτων του, κάθε χρήστης θα μπορεί να επικοινωνεί με την «www.kitandkin.gr» στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση info@kitandkin.gr

Εκτός κι αν ρητά επιτάσσεται από το Νόμο ή/και τις Αρμόδιες Αρχές, η «www.kitandkin.gr» δεν θα προβεί, άλλως στην κοινοποίηση, γνωστοποίηση, διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλης μορφής διάθεση οποιασδήποτε πληροφορίας που της παρέχει ο χρήστης χωρίς τη συγκατάθεση αυτού.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ


Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας και προκειμένου να λάβετε τους προσωπικούς σας κωδικούς, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και το τηλέφωνο σας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας, στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Η «www.kitandkin.gr» κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα και για ειδικές προσφορές του η «www.kitandkin.gr» . Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την εταιρία μας.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι, κάθε φορά που τους καταχωρείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail), όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς, μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της «www.kitandkin.gr» δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού, από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit.
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ (FIREWALL)

Η πρόσβαση στα συστήματα της «www.kitandkin.gr» (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Το σύστημα της «www.kitandkin.gr» αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την ιστοσελίδα) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της «www.kitandkin.gr» σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Σε όποιο σημείο της ιστοσελίδας, εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τλ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 256-bit.

Η κρυπτογράφηση, είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας, μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της «www.kitandkin.gr» , όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της «www.kitandkin.gr» κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256-bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 256-bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Το σύστημα της «www.kitandkin.gr» αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την ιστοσελίδα) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της «www.kitandkin.gr» σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη «www.kitandkin.gr» είναι εμπιστευτικές και απόρρητες και η «www.kitandkin.gr» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους, μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο, στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα της «www.kitandkin.gr» . Μόνο το παραπάνω αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα της «www.kitandkin.gr» έχει πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

Η «www.kitandkin.gr» δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών της σε κανένα τρίτο φορέα.

Στην περίπτωση που η «BeWorld χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε, οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς, καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Η «www.kitandkin.gr» απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συντηρητές της ιστοσελίδας της να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων και η ρητή συγκατάθεση σας, στην χρήση αυτών σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της «www.kitandkin.gr» , για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Όσον αφορά την αποστολή newsletter τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας. Αναλυτικότερα, όσοι από εσάς συμπληρώσετε εκουσίως το e-mail σας (αναλαμβάνετε και την ευθύνη εκχώρησης εξ ιδίας βούλησης προσωπικών σας στοιχείων), θα σας αποσταλεί ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε. Εκεί, όπως προβλέπει και η σχετική νομοθεσία, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, από spam messages, θα ενημερώνεστε κάθε φορά, εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από την ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που ενεργοποιήσετε την επιλογή, πιέζοντας τον υπερσύνδεσμο link που θα σας δοθεί, θα διαγραφείτε εύκολα και απλά από newsletter. Όπως προβλέπει επίσης η νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, έχετε την δυνατότητα με τον ίδιο τρόπο να διαγραφείτε από τη λίστα πιέζοντας το σχετικό σύνδεσμο διαγραφής που βρίσκεται στο e-mail που θα σας σταλεί στο πρώτο και σε κάθε επόμενο newsletter. Το newsletter θα το λαμβάνετε μόνο σε περίπτωση που αναρτηθεί νέο άρθρο στην ιστοσελίδα ή αν υπάρξει κάποια ειδική προσφορά, έκπτωση ή προωθητική ενέργεια και όχι για οποιονδήποτε άλλο λόγο ή και χωρίς λόγο. Δεν προβλέπεται και δεν θα γίνεται αποστολή newsletter εφόσον δεν πληρούνται οι προαναφερθείσες ενέργειες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποστολής newsletter ο χρήστης υποχρεούται να ενημερώσει εντός 24 ωρών από τη λήψη του μηνύματος τη διαχείριση του site στο info@kitandkin.gr προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος επιβουλεύεται την ιστοσελίδα. Σε διαφορετική περίπτωση η διαχείριση δεν ευθύνεται για οτιδήποτε αναφορικά με αυτή την αποστολή. Η «www.kitandkin.gr» δεν πρόκειται να δώσει σε κανένα τρίτο τη λίστα του newsletter. Άλλωστε δεν τηρείται βάση δεδομένων σχετική με αυτό και για κανένα σκοπό. Η «www.kitandkin.gr» απαλλάσσονται κάθε ευθύνης, σε περίπτωση που τρίτος ανακτήσει με οποιαδήποτε μέθοδο κακόβουλα, το σχετικό υλικό χρησιμοποιώντας παράνομα ή νόμιμα τεχνικά μέσα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Η «www.kitandkin.gr» χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία των επισκεπτών στην ιστοσελίδα της, χωρίς να αποθηκεύει αναγνωρίσιμες πληροφορίες για αυτούς. Η χρήση των cookies (Google Analytics cookies), επιτρέπει στην «www.kitandkin.gr» να αναγνωρίζει και να μετράει τον αριθμό των επισκεπτών και να παρακολουθεί την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας για τη βελτίωση του περιεχομένου και την προσαρμογή της στις “συνήθειες” των επισκεπτών στην πλοήγησή τους. Έτσι επιχειρείται μια συνολική βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας, εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν καλύτερα σε αυτή και μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν εύκολα αυτό που χρειάζονται.

Τα cookies, είναι αρχεία δεδομένων τα οποία μεταφέρονται από έναν διακομιστή web, στον υπολογιστή του προσώπου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα, με σκοπό την τήρηση στατιστικών στοιχείων. Τα cookies αποτελούν ένα βιομηχανικό πρότυπο, χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες τοποθεσίες web και διευκολύνουν την επαναλαμβανόμενη πρόσβαση των χρηστών σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία web και τη χρήση της. Τα cookies δεν είναι επιβλαβή, για το σύστημα του υπολογιστή σας ή για τα αρχεία σας και μόνο η τοποθεσία web από την οποία μεταφέρθηκε ένα συγκεκριμένο cookie στον υπολογιστή σας έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης, τροποποίησης ή διαγραφής του. Αν δεν επιθυμείτε να γίνεται συλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις που διαθέτουν τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο web, με τις οποίες μπορείτε να διαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα cookies και να επιλέξετε είτε να απορρίπτονται αυτόματα τα μελλοντικά cookies είτε να αποφασίζετε για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθε συγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή σας. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η απόρριψη των cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της τοποθεσίας. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης της ιστοσελίδας της «www.kitandkin.gr» δεν επιθυμεί τη χρήση cookies, μπορεί να αποκλείσει τη δημιουργία τους από τις ρυθμίσεις του browser του.
×
Kit & Kin Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε γα νέα προϊόντα και αποκλειστικές προσφορές.
Τα στοιχεία σας δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ σε τρίτους.