Δίνουμε πίσω

Στην Kit & Kin δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα μικρά σας παιδιά τώρα και στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαστήκαμε με το World Land Trust (WLT) για να ευαισθητοποιήσουμε για τη διατήρηση των τροπικών δασών και να βοηθήσουμε στην προστασία των απειλούμενων οικοτόπων σε όλο τον κόσμο.

Η σημασία του τροπικού δάσους δεν μπορεί να υποτιμηθεί, είναι ένα ζωτικό οικολογικό σύστημα που παρέχει καθαρό αέρα και φάρμακα σωτήρια για τη ζωή:

  • Το 25% όλων των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως προέρχεται από το τροπικό δάσος
  • Μόνο το 1% του τροπικού δάσους έχει αναλυθεί για τα ιατρικά του οφέλη
  • Με τον σημερινό ρυθμό αποδάσωσης το τροπικό δάσος θα έχει καταστραφεί σε μόλις 40 έως 50 χρόνια.
10 nappy subscriptions = 1 acre of rainforest through the World Land Trust

Για κάθε 10 πελάτες που αγοράζουν το μηνιαίο πακέτο με τέσσερις συκευασίες με πάνες Kit & Kin, χρηματοδοτούμε την αγορά και προστασία ενός στρέμματος τροπικού δάσους μέσω του World Land Trust   WLT. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!

Η WLT εργάζεται για την προστασία μερικών από τους πιο βιοποικιλούς και απειλούμενους οικοτόπους στον κόσμο, στρέμμα στρέμμα. Για να γίνει αυτό, η WLT εξουσιοδοτεί τοπικές ΜΚΟ παρέχοντας χρηματοδότηση και τεχνική υποστήριξη για τη δημιουργία και επέκταση των φυσικών αποθεμάτων, την αποκατάσταση των υποβαθμισμένων οικοτόπων και την εξασφάλιση της μόνιμης προστασίας τους. Ένα ουσιαστικό μέρος της φιλοσοφίας της WLT είναι πάντα να εργάζεται μέσω τοπικών εταίρων και να αναγνωρίζει την εμπειρία των ντόπιων.

World Land Trust Οι δωρεές στο πρόγραμμα "Αγοράζω Γη" επιτρέπει στους τοπικούς εταίρους της WLT να αγοράζουν και να εξασφαλίζουν απειλούμενα οικοσυστήματα στην Αργεντινή, τον Ισημερινό και το Μεξικό, συμβάλλοντας στη δημιουργία μόνιμων προστατευόμενων φυσικών αποθεμάτων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το World Land Trust, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.worldlandtrust.org/.