Συχνές Ερωτήσεις

Σχετικά με την Kit & Kin

Γιατί διαλέξατε το όνομα Kit & Kin;

To Kith προέρχεται από μια Γερμανική λέξη που σημαίνει «γνωστός». To Kin είναι επίσης ειναι λέξη Γερμανικής προέλευσης, από μια ινδοευρωπαϊκή ρίζα που σημαίνει «γέννηση». Το Kith είναι όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σας ενώ το Kin είναι είναι όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους είστε συγγενείς.

Θέλουμε να βοηθήσουμε στην προστασία των φίλων και της οικογένειάς μας με μια σειρά ασφαλών, οικονομικά προσιτών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, εξ ου και το όνομα Kit & Kin. Πραγματικά προϊόντα για πραγματικές οικογένειες!

Προϊόντα

Γιατί να διαλέξω τις πάνες της Kit & Kit;

Οι πάνες της Kit & Kin είναι υποαλλεργικές πάνες που γίνονται με βιώσιμα υλικά, έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και αξιολάτρευτα σχέδια. Διαθέτοντας ένα φυσικό απορροφητικό πυρήνα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερες χημικές ουσίες από τις κανονικές πάνες, η Kit & Kin βοηθά στην προστασία του ευαίσθητου και λεπτού δέρματος του μωρού σας για να το προστατεύσει από δερματικά προβλήματα όπως το έκζεμα και τα εξανθήματα από την πάνα.

Η Kit & Kin προστατεύει το περιβάλλον επίσης. Χρησιμοποιούμε βιώσιμα υλικά για να βοηθήσουμε να τερματίσουμε την εξάρτησή μας από μη ανανεώσιμους πόρους και να προστατεύσουμε τους μελλοντικούς πόρους του πλανήτη μας. Ο υπερ-απορροφητικός μας πυρήνας περιέχει πολτό χνούδι χωρίς χλώριο που συλλέγεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και τα μπροστινά μας πλαίσια, οι ταινίες, τα αντιδιαρρηκτικά φράγματα και η συσκευασία κατασκευάζονται από βιοδιασπούμενα υλικά.

Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε το έργο της World Land Trust. Για κάθε 10 πελάτες που αγοράζουν το μηνιαίο πακέτο με τέσσερις συσκευασίες, χρηματοδοτούμε την αγορά και την προστασία ενός στρέμματος τροπικού δάσους μέσω του World Land Trust.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Γιατί να επιλέξω την σειρά ρούχων για μωρά της Kit & Kin;

Η γκάμα των προιόντων μας είναι φτιαχμένη η από 100 %οργανικό και βιώσιμο βαμβάκι που είναι εξαιρετικά μαλακό και πιστοποιημένο από την GOTS (Global Organic Textile Standard).

Τα παιδιά μας εκτίθενται σε έναν αυξανόμενο αριθμό ρύπων σε πολλές πτυχές της φυσιολογικής καθημερινής ζωής, με αποτέλεσμα η επιλογή οργανικών ινών να είναι ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής. Το δέρμα του μωρού είναι λεπτότερο και πιο εύθραυστο από των ενηλίκων. Είναι επίσης λιγότερο ανθεκτικό στα βακτήρια και τις βλαβερές ουσίες του περιβάλλοντος, ειδικά όταν είναι ερεθισμένο, γι 'αυτό είναι φυσικό να θέλουμε να τους φορέσουμε ρούχα με υφάσματα που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία με χημικά ή φυτοφάρμακα

Η καλλιέργεια οργανικού βαμβακιού δεν χρησιμοποιεί παρασιτοκτόνα και άλλες επιβλαβείς τοξίνες που συνδέονται με την παραγωγή συμβατικού βαμβακιού. Οι ασφαλέστερες μέθοδοι περιλαμβάνουν την αμειψισπορά, τη φυσική απομάκρυνση των ζιζανίων αντί για τη χρήση ζιζανιοκτόνων, το χέρι και τη χρησιμοποίηση ωφέλιμων εντόμων για την εξουδετέρωση των κακών. Ως αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι έχουν καλύτερες συνθήκες, η ποιότητα του νερού δεν διακυβεύεται από την απορροή και δημιουργείται ένα ισχυρό και υγιές έδαφος. Το τελικό προϊόν είναι ένα οργανικό βαμβακερό ύφασμα και ένα νήμα που δεν είναι τοξικό.

Όχι μόνο τα μωρό μας αισθάνονται και φαίνονται καλά, κάνει επίσης καλά. Στο πλαίσιο του προγράμματος ''Δίνουμε πίσω" με το World Land Trust (WLT), κάθε αγορασμένο ρούχο της σειράς μας βοηθά στη χρηματοδότηση έργων αειφόρου ανάπτυξης στη Γουατεμάλα, παρέχοντας εκπαιδευτικές υποτροφίες, κλινικές υγειονομικής περίθαλψης και οικογενειακού προγραμματισμού για τις τοπικές νεαρές γυναίκες. Μέσω της υποστήριξής σας, μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Από τι φτιάχνονται οι πανες της Kit & Kin;

Έχουμε αντικαταστήσει πολλά από τα πλαστικά υλικά που βρίσκετε στις συνηθισμένες πάνες με βιώσιμα υλικά που δεν είναι μόνο φιλικά προς το δέρμα του μωρού σας αλλά και βοηθούν στην προστασία των μελλοντικών πόρων του πλανήτη μας

Ο απορροφητικός πυρήνας της πάνας είναι κατασκευασμένος από φυσική κυτταρίνη (ξυλοπολτός) που προέρχεται από δάσος πιστοποιημένο με FSC. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο χαρτοπολτός που χρησιμοποιούμε είναι από ένα οικολογικά υπεύθυνο δάσος που διαχειρίζεται με βιώσιμο τρόπο. Το χνούδι λευκαίνεται χρησιμοποιώντας οξυγόνο και όχι χλώριο.

Το πίσω μέρος της πάνας (εξωτερικό στρώμα της πάνας μας) είναι 100% βιώσιμο, και προέρχεται από φυτικό άμυλο. Το πάνω μέρος(μεταξύ του δέρματος του μωρού και του απορροφητικού πυρήνα) είναι κατασκευασμένο από βιοαποικοδομήσιμο PLA (πολυγαλακτικό οξύ). Το PLA μπορεί να ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι και είναι «αβλαβές» βιοπλαστικό που προέρχεται από άμυλο καλαμποκιού, έναν ανανεώσιμο πόρο.

Τα ελαστικά τελειώματα στα πόδια και τα ελαστικά πλευρικά τοιχώματα έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν μια άνετη εφαρμογή και ανώτερη απόδοση.

Η εξωτερική συσκευασία κατασκευάζεται επίσης από οξο-βιοαποικοδομήσιμο υλικό και είναι GMO free.

Οι παραδοσιακές πάνες κατασκευάζονται κυρίως από πλαστικό, έναν μη ανανεώσιμο πόρο που παράγεται από πετρέλαιο. Αυτές οι πλαστικές πάνες θα χρειαστούν έως 500 χρόνια για να βιοδιασπαστούν. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι το πετρέλαιο είναι ένας πεπερασμένος πόρος που τελικά θα εξαντληθεί.

Οι πάνες Kit & Kin έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική και παραγωγική διαδικασία με τις παραδοσιακές πάνες, με τη διαφορά ότι έχουμε αντικαταστήσει πολλά πλαστικά υλικά με βιώσιμα υλικά που είναι φιλικά στο δέρμα του μωρού μας και βοηθούν στην προστασία των μελλοντικών πόρων του πλανήτη μας.

Πως διαλέγω μέγεθος για τις πάνες;

πάνες Νο1 (από 2-6kg)
πάνες Νο2 (από 5-8kg)
πάνες Νο3 (από 7-13kg)
πάνες Νο4 (από 10-17kg)
πάνες Νο5 (από 12+kg)
πάνες Νο6 (από 16+kg)
πάνες βρακάκια Νο5 (15+18kg)
πάνες βρακάκια Νο6 (17+kg)

Γιατί να διαλέξω τα μωρομάντηλα της Kit & Kin;

Τα φυσικά μωρομάντηλα Kit & Kin είναι εγκεκριμένα από δερματολόγους και είναι πιστοποιημένα ως υποαλλεργικά.

Εξαιρετικά μαλακά, εξαιρετικά παχιά και ανάγλυφα, τα μαντηλάκια μας είναι ευπροσάρμοστα και παρέχουν εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Εξασφαλίζοντας όχι μόνο ότι όλα τα μέρη του σώματος αλλά ακόμα και επιφάνειες και παιχνίδια παραμένουν καθαρά και φρέσκα.

Τα μαντηλάκια μας δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα και κατασκευάζονται χωρίς πετροχημικά, χλώριο ή σκληρά χημικά

Τα μαντηλάκια μας φροντίζουν και για το περιβάλλον. Εξαιρετικά βιοδιασπώμενα, τα ιατρικά μαντηλάκια μας είναι κατασκευασμένα από αειθαλώς συγκομιδένες ίνες για να βοηθήσουν να τερματιστεί η εξάρτησή μας από μη ανανεώσιμες πηγές και να βοηθήσουμε στην προστασία των μελλοντικών πόρων του πλανήτη μας.

Από τι είναι φτιαγμένα τα μωρομάντηλα της Kit & Kin;

Το ιατρικό μας ύφασμα είναι είναι από 100% βισκόζη και είναι κατασκευασμένο από φυσική φυτική κυτταρίνη.

Απαλλαγμένα από; τεχνητά αρώματα, πετροχημικά, αλκοόλ, χλώριο, parabens, SLS, φορείς φορμαλδεΰδης, φαινόλες, λανολίνη ή τα περισσότερα κοινά αλλεργιογόνα.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τους σάκους απόρριψης της Kit & Kin;

Οι 100% βιοδιασπώμενοι, χωρίς άρωμα σάκοι απόρριψης πάνας είναι ισχυροί και ευπροσάρμοστοι και κατασκευασμένοι από μια 100% βιώσιμη GM free ταινία καλαμποκιού. Αυτό μας βοηθά να τερματίσουμε την εξάρτησή μας από μη ανανεώσιμα υλικά και να προστατεύσουμε τους μελλοντικούς πόρους του πλανήτη μας.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τα προιόντα περιποίησης της Kit & Kin;

Το δέρμα των μωρών είναι λεπτό και ευαίσθητο όπως και το ανοσοποιητικό σύστημα τους. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και απορροφά έως και το 60% των συστατικών στα προϊόντα που εφαρμόζουμε.

Το μωρό σας αξίζει το καλύτερο. Αξίζετε το καλύτερο. Η Kit & Kin χρησιμοποιεί μόνο καθαρά έλαια, απαλά βότανα και τα καθαρότερα συστατικά. Η όμορφη, απαλή αλλά αποτελεσματική σειρά φροντίδας της επιδερμίδας μας θα σας βοηθήσει να προστατέψετε το απαλό και ευαίσθητο δέρμα των μικρών σας και να διασφαλίσετε ότι η οικογένειά σας δεν θα έρθει σε επαφή με κάποια επιβλαβή τοξίνη.

Τα προϊόντα μας είναι υποαλλεργικά και έχουν κλινικά ελεγχθεί και εγκριθεί από δερματολόγους ενώ έχουν πιστοποιηθεί σαν φυσικά προϊόντα από την Soil Association και την COSMOS, το μεγαλύτερο ρυθμιστικό φορέα για καλλυντικά στην Ευρώπη.

Τα προϊόντα της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι απαλλαγμένα από parabens, σιλικόνες, βαφές, συνθετικά αρώματα, φορείς φορμαλδεΰδης, γλουτένη, PEG ή τα πιο κοινά αλλεργιογόνα.

Επιλέγοντας την Kit & Kin, προστατεύετε την οικογένειά σας από τοξικά συστατικά όπως parabens και SLS. αυτά τα συνθετικά συστατικά βρίσκονται συνήθως στα προϊόντα λουτρού και σώματος άλλων εμπορικών σημάτων που διατίθενται στα ράφια. Αυτά τα συστατικά έχουν αναγνωριστεί ότι προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα και μπορεί ακόμη και να έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις μακροπρόθεσμα.

Τι σημαίνει "η δέσμευσή μας για εσάς";

Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε μόνο τα ασφαλέστερα, πιο αποτελεσματικά και θρεπτικά προϊόντα που θα φροντίζουν εσάς και την οικογένειά σας. Τα προϊόντα μας δεν θα περιλαμβάνουν ποτέ σκληρά χημικά ή ερεθιστικά όπως: επεξεργασία χλωρίου, λατέξ, λοσιόν, τεχνητά αρώματα, πιο κοινά αλλεργιογόνα, φθαλικές ενώσεις, οπτικά λαμπρυντικά ή οργανοκασσιτερικά (MBT, DBT, TBT)

Παραδόσεις και επιστροφές

Τι επιλογές έχω για την παράδοση των προιόντων;

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας θα γίνεται μετά την παραγγελία σας, σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ειδικά για νησιά και απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ανέβει από 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

Κόστος αντικαταβολής: 2€

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50€

Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα μεταφορικά χρεώνονται ως εξής:

● Εντός Νομού Αττικής: 2,5€

● Εκτός Νομού Αττικής: 3€

Ποια είναι η πολιτική επιστροφής προιόντων;

Μπορούμε να επιστρέψουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε ελλατωματικό προϊόν επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την αγορά του, κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα μας.

Πως επικοινωνώ μαζί σας;

Διεύθυνση: Αγίου Όρους 25, Μαρούσι, 15125

Τηλέφωνο: +30 211 41 59 305

Email: info@kitandkin.gr