Συχνές Ερωτήσεις

Σχετικά με την Kit & Kin

Γιατί επιλέξατε το όνομα Kit & Kin;

Το Kit & Kin είναι ένα λογοπαιγνιο με τη φράση Kith and Kin.
Το Kith προέρχεται από μια γερμανικής προέλευσης λέξη που σημαίνει «γνωστός». Το Kin είναι επίσης γερμανικής προέλευσης, από ινδοευρωπαϊκή ρίζα που σημαίνει «γεννώ». Οι φίλοι σας είναι οι γνωστοί σας, ενώ οι συγγενείς σας είναι όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε σχέση.
Θέλουμε να βοηθήσουμε στην προστασία των φίλων και της οικογένειάς μας με μια σειρά από ασφαλή, προσιτά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, εξ ου και το όνομα Kit & Kin. Πραγματικά προϊόντα για πραγματικές οικογένειες!

Προϊόντα

Γιατί να επιλέξω τις πάνες Kit & Kin;

Οι πάνες Kit & Kin είναι υποαλλεργικές, κατασκευασμένες με βιώσιμα υλικά, κορυφαίας απόδοσης και με αξιολάτρευτα σχέδια. Διαθέτοντας έναν φυσικό απορροφητικό πυρήνα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερες χημικές ουσίες από τις τυπικές πάνες, η Kit & Kin προστατεύει το απαλό και λεπτό δέρμα του μωρού σας από ευαισθησίες, δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα και εξάνθημα από την πάνα.

Η Kit & Kin προστατεύει επίσης το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε βιώσιμα υλικά για να σταματήσουμε την εξάρτησή μας από μη ανανεώσιμους πόρους και να προστατεύσουμε τους μελλοντικούς πόρους του κόσμου του μωρού σας. Ο εξαιρετικά απορροφητικός πυρήνας μας περιέχει πολτό χωρίς χλώριο που συλλέγεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και τα μπροστινά μας πάνελ, οι αυτοκόλλητες ταινίες, φράγματα προστασίας από διαρροές και η συσκευασία είναι όλα κατασκευασμένα από οξο-βιοαποικοδομήσιμο υλικό.

Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε το έργο της World Land Trust. Για κάθε 10 συνδρομές πάνας που λαμβάνουμε, θα αγοράζουμε και θα προστατεύουμε ένα στρέμμα τροπικού δάσους μέσω της World Land Trust.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά.

Γιατί να επιλέξω ρούχα Kit & Kin;

Η γκάμα των βρεφικών ρούχων μας είναι κατασκευασμένη από 100% οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS που είναι εξαιρετικά μαλακό και βιώσιμης προέλευσης.

Τα παιδιά μας εκτίθενται σε έναν αυξανόμενο αριθμό ρύπων σε πολλές πτυχές της κανονικής καθημερινής ζωής, οπότε η επιλογή οργανικών ινών είναι ένα άλλο βήμα προς τη διαβίωση ενός φυσικού πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Το δέρμα του μωρού είναι λεπτότερο και πιο εύθραυστο από τους ενήλικες. Είναι επίσης λιγότερο ανθεκτικό στα βακτήρια και τις επιβλαβείς ουσίες του περιβάλλοντος, ειδικά όταν ερεθίζεται, επομένως είναι φυσικό να θέλουμε να τα ντύσουμε με υφάσματα που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία με χημικά ή φυτοφάρμακα.

Η καλλιέργεια οργανικού βαμβακιού δεν
χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα και άλλες επιβλαβείς τοξίνες που σχετίζονται με την παραγωγή συμβατικού βαμβακιού. Οι ασφαλέστερες μέθοδοι περιλαμβάνουν την εναλλαγή καλλιεργειών, τη φυσική απομάκρυνση των ζιζανίων αντί της χρήσης ζιζανιοκτόνων, τη σκαπάνη στο χέρι και τη χρήση ευεργετικών εντόμων για την αντιμετώπιση των κακών. Ως αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι έχουν καλύτερες συνθήκες, η ποιότητα του νερού δεν διακυβεύεται από την απορροή και χτίζεται ισχυρό υγιές έδαφος. Το τελικό προϊόν είναι ένα οργανικό βαμβακερό ύφασμα και νήματα χωρίς τοξικά.

Όχι μόνο τα βρεφικά μας ρούχα κάνουν τα μωρά να αισθάνονται και να δείχνουν καλά, αλλά προσφέρουν και καλό. Στο πλαίσιο του προγράμματος Giving Back με τη World Land Trust (WLT), κάθε στοιχείο της γκάμας που αγοράζεται βοηθά στη χρηματοδότηση έργων βιώσιμης ανάπτυξης της κοινότητας στη Γουατεμάλα, παρέχοντας εκπαιδευτικές υποτροφίες, ιατρικές υπηρεσίες και κλινικές οικογενειακού προγραμματισμού για τοπικές νεαρές γυναίκες. Μέσω της υποστήριξής σας, μπορούμε να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Από τί είναι κατασκευασμένες οι πάνες Kit & Kin;

Αντικαταστήσαμε πολλά από τα πλαστικά υλικά που συναντάτε στις συμβατικές πάνες με βιώσιμα υλικά που δεν είναι μόνο πιο απαλά για το δέρμα του μωρού σας αλλά βοηθούν επίσης στην προστασία των μελλοντικών πόρων του κόσμου μας.

Ο απορροφητικός πυρήνας της πάνας είναι κατασκευασμένος από φυσική κυτταρίνη (πολτός ξύλου) που προέρχεται από πιστοποιημένο δάσος FSC. Αυτό διασφαλίζει ότι ο πολτός ξύλου που χρησιμοποιούμε προέρχεται από ένα οικολογικά υπεύθυνο δάσος με βιώσιμη διαχείριση. Το χνούδι λευκαίνεται χρησιμοποιώντας οξυγόνο και όχι χλώριο.

Το πίσω φύλλο της πάνας (το εξωτερικό στρώμα
της πάνας μας) είναι 100% βιώσιμο, προέρχεται από φυτικό άμυλο. Το επάνω φύλλο (μεταξύ του ποπού του μωρού και του απορροφητικού πυρήνα) είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενο PLA (Πολυγαλακτικό οξύ). Το PLA μπορεί να ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι και είναι «ακίνδυνο» βιοπλαστικό που προέρχεται από άμυλο καλαμποκιού, έναν ανανεώσιμο πόρο.

Οι ελαστικές μανσέτες στα πόδια και τα ελαστικά πλαϊνά πάνελ έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και ανώτερη απόδοση.

Η εξωτερική συσκευασία είναι επίσης κατασκευασμένη από οξο-βιοδιασπώμενο υλικό και δεν περιέχει GMO.

Οι παραδοσιακές πάνες κατασκευάζονται
κυρίως από πλαστικά, έναν μη ανανεώσιμο πόρο που προέρχεται από λάδι. Αυτές οι πλαστικές πάνες θα χρειαστούν έως και 500 χρόνια για να βιοαποικοδομηθούν. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι το πετρέλαιο είναι ένας πεπερασμένος πόρος που τελικά θα εξαντληθεί.

Οι πάνες Kit & Kin έχουν κατασκευαστεί με την ίδια τεχνική και διαδικασία παραγωγής με τις παραδοσιακές πάνες, με τη διαφορά ότι έχουμε αντικαταστήσει πολλά πλαστικά υλικά με βιώσιμα υλικά που είναι πιο απαλά για το δέρμα του μωρού μας και προστατεύουν τους μελλοντικούς πόρους του κόσμου μας.

Πώς να επιλέξω το σωστό μέγεθος πάνας;

Πάνες Size 1 εύρος βάρους -2-6kg (4-14lbs)
Πάνες Size 2 εύρος βάρους -5-8kg (12-18lbs)
Πάνες Size 3 εύρος βάρους -7-13kg (16-28lbs)
Πάνες Size 4 εύρος βάρους -10-17kg (22-37lbs)
Πάνες Size 5 εύρος βάρους - 12+kg (27+lbs)
Πάνες Size 6 εύρος βάρους - 16+kg (35+lbs)

Πάνες - βρακάκια Size 5 εύρος βάρους -15-18kg (34-40lbs)
Πάνες – βρακάκια Size 6 εύρος βάρους - 17+kg (38+lbs)

Γιατί να επιλέξω μωρομάντηλα Kit & Kin;

Φτιαγμένα από 99% νερό και μία στάλα αλόε βέρα, τα φυσικά μωρομάντηλα Kit & Kin είναι εγκεκριμένα από δερματολόγους και είναι πιστοποιημένα υποαλλεργικά.

Εξαιρετικά μαλακά και ανθεκτικά, τα μαντηλάκια μας είναι ευπροσάρμοστα και παρέχουν απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό, διασφαλίζοντας ότι όχι μόνο ο ποπός αλλά και οι κολλώδεις επιφάνειες, τα πρόσωπα, τα χέρια και τα παιχνίδια παραμένουν υγιεινά και καθαρά.

Δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα και είναι φτιαγμένα χωρίς χλώριο ή σκληρά χημικά.

Τα μαντηλάκια Kit & Kin φροντίζουν επίσης το περιβάλλον. Τα μωρομάντηλα μας είναι 100% βιοδιασπώμενα και φτιαγμένα από φυτικό υλικό με βιώσιμη πηγή για να σταματήσει η εξάρτησή μας από μη ανανεώσιμους πόρους και να προστατεύσει τους μελλοντικούς πόρους του κόσμου του μωρού σας.
Επιπλέον, για κάθε πακέτο που πωλείται κάνουμε
μια δωρεά στη World Land Trust.

Από τί είναι κατασκευασμένα τα μωρομάντηλα
Kit & Kin;

Η εξαιρετικά απαλή φόρμουλα μας χρησιμοποιεί 99% νερό και το ύφασμα είναι ιατρικής ποιότητας κατασκευασμένο από 100% φυσική φυτική κυτταρίνη, η οποία θα βιοαποικοδομηθεί πλήρως.
Χωρίς τεχνητά αρώματα, αλκοόλ, χλώριο, parabens, SLS, φορείς φορμαλδειδης, φαινόλες, λανολίνη ή τα πιο κοινά αλλεργιογόνα.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τις σακούλες
απορριμμάτων Kit & Kin;

Οι 100% βιοαποικοδομήσιμες σακούλες απορριμάτων πάνας χωρίς άρωμα είναι ανθεκτικές και ευέλικτες. Είναι κατασκευασμένες από 100% βιώσιμη μεμβράνη χωρίς καλαμπόκι χωρίς GM. Αυτό μας βοηθά να τερματίσουμε την εξάρτησή μας από μη ανανεώσιμα υλικά και να προστατεύσουμε τους μελλοντικούς πόρους του κόσμου του μωρού σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσω τα προιόντα φροντίδας
του δέρματος Kit & Kin;

Το νεογέννητο δέρμα είναι λεπτό όπως και το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και απορροφά έως και το 60% των συστατικών των προϊόντων που εφαρμόζουμε.

Το μωρό σας αξίζει το καλύτερο. Αξίζετε το καλύτερο. Η Kit & Kin χρησιμοποιεί μόνο αγνά έλαια, απαλά βότανα και τα πιο καθαρά συστατικά. Η όμορφη, απαλή αλλά αποτελεσματική σειρά περιποίησης της επιδερμίδας μας θα προστατεύσει το απαλό λεπτό δέρμα των μικρών σας και θα διασφαλίσει ότι η οικογένειά σας δεν θα έρχετε σε επαφή από τυχόν επιβλαβείς τοξίνες.

Τα προιόντα φροντίδας της επιδερμίδας μας
είναι υποαλλεργική και έχουν κλινικά ελεγχθεί και εγκριθεί από δερματολόγους και έχουν πιστοποιηθεί ως φυσικά από την Soil Association και την COSMOS, τον μεγαλύτερο ρυθμιστικό φορέα της Ευρώπης για τα καλλυντικά.

Τα προϊόντα της γκάμας περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι απαλλαγμένα από parabens, σιλικόνες, βαφές, συνθετικά αρώματα, φορείς φορμαλδείδης, γλουτένη, PEG ή τα πιο κοινά αλλεργιογόνα.
Επιλέγοντας τα Kit & Kin, προστατεύεστε και προστατεύετε την οικογένειά σας από τοξικά συστατικά όπως parabens και SLS. Αυτά τα συνθετικά συστατικά βρίσκονται συνήθως στα κοινά προϊόντα μπάνιου και σώματος που διατίθενται στα ράφια των υπεραγορών. Αυτά τα συστατικά είναι γνωστό ότι προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα και μπορεί ακόμη και να έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις μακροπρόθεσμα.

Τι σημαίνει “η δέσμευση μας προς εσάς” ;

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε μόνο τα ασφαλέστερα, πιο αποτελεσματικά και θρεπτικά προϊόντα που θα φροντίσουν εσάς και την οικογένειά σας. Τα προϊόντα μας δεν θα περιλαμβάνουν ποτέ σκληρές χημικές ουσίες ή ερεθιστικά όπως: επεξεργασία χλωρίου, λατέξ, λοσιόν, τεχνητά αρώματα, τα πιο συνηθισμένα αλλεργιογόνα, φθαλικές ενώσεις, οπτικά λαμπρυντικά ή οργανοκαστίνες (MBT, DBT, TBT)

Παράδοση & Επιστροφές

Ποιες είναι οι επιλογές μου όσο αφορά την
μέθοδο αποστολής;

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται μέσω της υπηρεσίας παράδοσης 2-4 ημερών. Εάν κάνετε μια παραγγελία πριν από τις 12.30 μ.μ. τη Δευτέρα, θα αποσταλεί την ίδια ημέρα για παράδοση έως την Τετάρτη. Εάν κάνετε μια παραγγελία μετά τις 12.30 μ.μ. την Παρασκευή, θα ετοιμαστεί και θα σταλεί τη Δευτέρα για παράδοση έως την Τετάρτη.

Λάβετε υπόψη ότι η πλειοψηφία των παραγγελιών μας θα πρέπει να παραδοθούν ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, αλλά υπάρχει πιθανότητα η παραγγελία σας να παραδοθεί μεταξύ 2-4 ημερών, γι 'αυτό εμπορευόμαστε υπηρεσία 2-4 ημερών. Οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα - Σάββατο μεταξύ 8πμ και 8μμ. Η μεταφορική υπηρεσία που χρησιμοποιούμε είναι η Γενική Ταχυδρομική Ελλάδος και όλες μας οι παραδόσεις είναι κατ’οίκον.

Πως μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία
μου;

Όταν εκτελεστεί η παραγγελία σας θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης μαζί με τον αριθμό αποστολής σας με τον οποίο θα μπορέσετε να παρακολουθήστε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που δεν είστε μέσα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, θα σας ειδοποιήσει η μεταφορική εταιρεία για να διευθετήσετε νέα ημέρα και ώρα παράδοσης.

Πόσα κοστίζει η αποστολή;

Το κόστος αποστολής είναι ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας, παρόλα αυτά για αγορές€100.00 και άνω δεν χρεώνουμε έξοδα αποστολής με την υπηρεσία BOX NOW.

 

Κατ'οίκον παράδοση με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ:

ΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
0-1 kg 2-4 μέρες €4.95 Ένα με δύο προϊόντα
1-3 kg 2-4 μέρες
€8.00
Ένα με δύο προϊόντα
3-5 kg 2-4 μέρες
€10.00
Τρία με τέσσερα προϊόντα
5 kg + 2-4 μέρες
€13.00
Πέραν των τεσσάρων προϊόντων 

 

Παράδοση με την υπηρεσία BOX NOW:

ΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΙΜΗ
0 kg + 1-2 μέρες €6.50

 

Υπάρχουν έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες
subscription;

Δεν χρεώνουμε έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες subscription στην Ελλάδα.

Κάνετε αποστολές σε άλλες χώρες?

Δυστυχώς στο παρόν στάδιο δεν κάνουμε αποστολές από την Ελλάδα σε άλλη χώρα, ελπίζουμε να το κάνουμε όμως σύντομα!

Ποια είναι η Πολιτική σας όσο αφορά τις
επιστροφές;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουμε ή να ανταλλάξουμε οποιοδήποτε προϊόν επιστρέφεται εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς, εφόσον επιστρέφεται στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο και στην αρχική συσκευασία. Θα αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν περιγράφεται σωστά. Απαιτείται απόδειξη αγοράς.

Παρακαλώ επιστρέψτε το αντικείμενό σας στην αντίστοιχη διεύθυνση: Οδός Μετοχίου 63, Λευκωσία, 2407, Κύπρος
Εάν ένα προϊόν χειριστεί ακατάλληλα ή αδικαιολόγητα και ως αποτέλεσμα καταστραφεί, διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε μια εύλογη αξία από το ποσό της επιστροφής χρημάτων.

Εάν χρειάζεστε συμβουλές πριν επιστρέψετε ένα
προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση kitandkin@healthdot.com.cy

Λάβετε υπόψη ότι τυχόν ταχυδρομικά τέλη που προκύπτουν από την επιστροφή των προϊόντων σε εμάς δεν επιστρέφονται. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από τον αριθμό παραγγελίας σας.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που παραλάβω
λανθασμένο προιόν;

Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση kitandkin@healthdot.com.cy και θα φροντίσουμε για τη παραλαβή των λανθασμένων αντικειμένων το συντομότερο δυνατό. Θα κανονίσουμε επίσης να σας παραδοθούν τα σωστά προϊόντα.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του email μας info@kitandkin.gr

×
Kit & Kin Newsletter
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για νέα προϊόντα
ανακοινώσεις και αποκλειστικές προσφορές
Τα στοιχεία σας δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ σε κανένα.