Σχετικά με την Kit & Kin

Η Kit & Kin δημιουργήθηκε το 2017 από τους συνιδρυτές μας Emma Bunton (Spice Girl, παρουσιάστρια τηλεόρασης και ραδιοφώνου και πρέσβειρα της UNICEF) και Christopher Money (Διευθυντής τμήματος παραγωγής), ο οποίος έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των παιδικών προιόντων για μερικές από τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως.
Ως γονείς οι ίδιοι, η Έμμα και ο Κρις αγωνίστηκαν να βρουν προϊόντα που δεν ερεθίζουν το δέρμα των παιδιών τους και εμπνεύστηκαν να αναπτύξουν μια φυσική, απαλή και βιώσιμη εναλλακτική λύση για οικογένειες - και από αυτό γεννήθηκε η Kit & Kin."Θέλουμε να απομακρύνουμε το άγχος και την ανησυχία που βιώνουν συχνά οι γονείς όταν προσπαθούν να επιλέξουν τα καλύτερα προϊόντα για την οικογένειά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναπτύξει μια καταπληκτική γκάμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να φροντίσετε και να προστατέψετε την οικογένειά σας καθώς μεγαλώνουν."

Emma Bunton, συνιδρυτήςΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Καλύτερο για το μωρό

Μάθετε περισσότερα

Κατανοούμε ότι η νούμερο ένα προτεραιότητά
σας είναι να δώσετε στα μικρά σας την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή και να διασφαλίσετε ότι είναι ασφαλή, υγιή και ευτυχισμένα. Έτσι, όταν πρόκειται για την επιλογή καθημερινών βασικών προϊόντων που έρχονται σε επαφή με το λεπτό δέρμα του μωρού σας, γιατί πρέπει να συμβιβάζεστε;

Στη Kit & Kin, έχουμε αναπτύξει μια σειρά φυσικών και αποτελεσματικών προϊόντων για οικογένειες που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Περιέχοντας μόνο τα πιο απαλά συστατικά και υλικά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες, οι πάνες, τα μαντηλάκια, η περιποίηση της επιδερμίδας και τα οργανικά βαμβακερά ρούχα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να είναι απαλά με το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Όλα τα προϊόντα μας είναι κλινικά ελεγμένα για να διασφαλιστεί ότι είναι υποαλλεργικά και εγκεκριμένα από δερματολόγους, ενώ τα προιόντα περιποίηση της επιδερμίδας είναι επίσης με ισορροπημένο pH και πιστοποιημένα φυσικά από την Soil Association.

Γνωρίζατε ότι το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και απορροφά έως και το 60% των συστατικών από τα προϊόντα που εφαρμόζουμε;

Καλύτερα για τον πλανήτη μας

Μάθετε περισσότερα

Νοιαζόμαστε όχι μόνο για τον μικρό σας κόσμο
αλλά και για τον μεγάλο μας κόσμο. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσουμε ότι κάνουμε ό, τι μπορούμε για τη διατήρηση των φυσικών πόρων του πλανήτη και τη μείωση των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων.

Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και συστατικά σε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας: οι πάνες μας έχουν κατασκευαστεί με τη χρήση πολτού χωρίς χλώριο που συλλέγεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση και τα μπροστινά πάνελ, αυτοκόλλητες ταινίες, φράγματα προστασίας από διαρροές και η συσκευασία είναι όλα κατασκευασμένα από οξυ-βιοδιασπώμενο υλικό. Εξαιρετικά μαλακά και ανθεκτικά, τα μωρομάντηλα μας αποτελούνται από 100% βιοδιασπώμενο και βιώσιμο φυτικό υλικό. Οι σακούλες απορριμάτων πάνας μας είναι κατασκευασμένα από βιώσιμη μεμβράνη καλαμποκιού χωρίς GM.

Δίνοντας πίσω

Μάθετε περισσότερα

Στη Kit & Kin δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα
μικρά σας τώρα και στο μέλλον. Γι 'αυτό συνεργαστήκαμε με τη World Land Trust (WLT) για να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη διατήρηση των τροπικών δασών και να βοηθήσουμε στη διάσωση και προστασία των απειλούμενων οικότοπων σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο αυτό, αλλά βοηθάμε επίσης στη χρηματοδότηση έργων αειφόρου ανάπτυξης της κοινότητας στη Γουατεμάλα, ενδυναμώνοντας τις νέες γυναίκες και τα παιδιά μέσω εκπαίδευσης, υγειονομικής περίθαλψης και οικογενειακού προγραμματισμού. Χάρη στην υποστήριξή σας, μπορούμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την προστασία του πλανήτη για τις επόμενες γενιές και να κάνουμε την πραγματική διαφορά στις ζωές σε όλο τον κόσμο.

×
Kit & Kin Newsletter
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για νέα προϊόντα
ανακοινώσεις και αποκλειστικές προσφορές
Τα στοιχεία σας δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ σε κανένα.